Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ


Η Μυρσίνη, καρπός του παράφορου έρωτα ενός Μακεδόνα και μιας τσιγγάνας, μεγαλώνει ανάμεσα στους διαφορετικούς κόσμους του πατέρα και της μητέρας της, νιώθοντας πως δεν ανήκει απόλυτα σε κανέναν. Στα εννιά της χρόνια, όταν την εγκαταλείπει η μητέρα της, η μικρή Μυρσίνη πρέπει ν’ αντιμετωπίσει ολομόναχη το παράξενο χάρισμά της, την έκτη αίσθηση που έχει κληρονομήσει από την τσιγγάνα προγιαγιά της. Αδυνατώντας να διαχειριστεί ένα χάρισμα που το βλέπει σαν κατάρα, το καταπιέζει και εντάσσεται στον κόσμο του πατέρα της. Πολλά χρόνια αργότερα, γυναίκα πια, επισκέπτεται για πρώτη φορά με το μνηστήρα της τον τόπο καταγωγής της για να τακτοποιήσει τις κληρονομικές της υποθέσεις. Κι εκεί γνωρίζει τον Στέφανο Βρεττό, έναν άντρα που ανατρέπει όλες τις βεβαιότητες της ζωής της. Στη φθινοπωρινή Μακεδονία, ο διαισθητικός της εαυτός αφυπνίζεται μετά από ένα λήθαργο που κράτησε είκοσι χρόνια. Κι ενώ η Μυρσίνη παλεύει με τα χαώδη συναισθήματά της, ένας άγνωστος εχθρός επιβουλεύεται τη ζωή της…

12 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον....!!!!!!καλές πωλήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναναι καλοτάξιδο κι ευλογημένο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το βιβλίο είναι υπέροχο όπως και τα υπόλοιπα που έχετε γράψει.
    ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά στην Κύπρο, την ερχόμενη Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σήμερα έμαθα για το βιβλίο...ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου...η υπόθεση φαίνεται συγκλονιστική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το διάβασα πριν λίγες μέρες και έχω να πω ότι ήταν απλά υπέροχο!!! Μ' άρεσε πολύ η σύνδεση με τη "Λευκή Ορχιδέα", ήταν σαν να μαθαίνουμε τι γίνεται στη ζωή των τόσο αγαπημένων μας χαρακτήρων χωρίς να βγει ένα ανούσιο και κουραστικό sequel... Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. yperoxo!!! apisteuth roh!!! den kanei pouthena koilia gia na se varenei!! apogohteutika giati teleiwse toso grhgora ! 600 + selides kai efygan san nero!!! sygxarhthria anamenoume kai alla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανοιπομονω να το διαβασω γιατι πριν 2 μερεσ τελειωσα την λευκη ορχιδεα και πραγματηκα την αγαπησα και στεναχορηθηκα πολυ που το τελειωσε και ετσι επσαξα να δω αν υπαρχει συνεχεια και ειδα το ''θφινωπορο μιας μαγισας''...συγχαρητηρια εισται μια παρα πολυ καλη συγραφεας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασα κι εγώ με τη σειρά μου το Φθινόπωρο της Μάγισσας και πραγματικά μαγεύτηκα!!! Μου άρεσε τόσο πολύ η ιστορία, με συγκίνησε η καλοσύνη της Μυρσίνης και η ωριμότητα που τη συνόδευε καθ'όλη τη διάρκεια του "πνευματικού" μου ταξιδιού. Καθώς τυγχάνω καταγωγής από κεντρική Μακεδονία, μπόρεσα να συμπάσχω με την ηρωίδα, όσον αφορά στις εντυπώσεις της σχετικά με τα τοπία και τη ζεστασιά των ανθρώπων του χωριού. Ακόμη και η παρουσία της Έθελ υπήρξε σημαντική και χάρηκα που διαλευκάνθηκε το μυστήριο του θανάτου της... Ο Στέφανος μπόρεσε να φτιάξει ξανά τη ζωή του στο πλάι της Μυρσίνης, η οποία αγαπούσε τρελά την κόρη του, που την κέρδισε επάξια...Πραγματικά εξαιρετικό. Συγχαρητήρια στη συγγραφέα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαίνεται πολύ ωραίο ανυπομονώ να το διαβάσω η Λευκή Ορχιδέα πάντως είναι τέλεια το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαίνεται πολύ ωραίο ανυπομονώ να το διαβάσω η Λευκή Ορχιδέα πάντως είναι τέλεια το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι κρίμα που έφυγε νωρίς... Τώρα το διαβάζω κ είναι υπέροχο. Έχω διαβάσει όλα, τα υπόλοιπα κ έχω να πω ότι είχε πολλά να δώσει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή