Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το κατάστημα Hodos Cender (Τσαμαδού) και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν για μια συνάντηση με τη συγγραφέα Καίτη Οικονόμου με αφορμή την έκδοση του νέου της βιβλίου. Σάββατο 29 Μαΐου, από τις 12.00 ως τις 14.00. Η συγγραφέας θα βρίσκεται στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Τσαμαδού 17-19, Πειραιάς) για να συν...ομιλήσει με το κοινό και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, Καίτη μου. Πρώτα πρώτα σου εύχομαι υγεία, νασαι καλά και πάντα δημιουργική. Σήμερα αγόρασα το βιβλίο σου και σύντομα θα αρχίσω να το διαβάζω! Ωστόσο ξέρω πολυ καλά απο πριν οτι θα με αγγίξει και θα με ταξιδέψει.
    Ναναι λοιπόν καλοτάξιδο κι ευλογημένο.
    Φιλιά πολλά
    Σμαράγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχθές ολοκλήρωσα το διάβασμα του βιβλίου σου...Ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!Δεν ήθελα να το αφήσω απ' τα χέρια μου!!!!!Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ξενύχτησα 3 βράδια για να το διαβάσω, επειδή δεν είχα χρόνο την υπόλοιπη ημέρα!!!!!Επειδή είμαι νεαρή σε ηλικία(19 ετών), πρόλαβα ως έφηβη τη σειρά βιβλίων του Harry Potter και μπορώ να πω ότι λάτρεψα την έκφρασή σου, ακόμη κι αν ήταν μετάφρασμα...Έτσι, όταν η λευκή ορχιδέα έπεσε στα χέρια μου, ήξερα εκ των προτέρων ότι θα μείνω ικανοποιημένη, βγαίνοντας για μία ακόμη φορά σωστή...Συγχαρητήρια!!!!ανυπομονώ να διαβάσω κι άλλα έργα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalhmera kai xronia polla.....to sugekrimevo biblio me sunephre apo thn prwth stigmh...to arxisa prwi kai mexri to bradu to eixa teleiwsei....perimevw to kainourio biblio gia eva tajidi akomhhhhh....filakiaaaa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αγαπησα αφανταστα και οταν το τελειωσα δισαρεστηθηκα αφανταστα!Κ.Οικονομου μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπράβο....μπράβο,μπράβο,μπράβο,μπράβο...γιατι δεν το κανεται ταινια?θα το ηθελα πολυ να το δω και νομιζω και αλλοι αναγνωστες της λευκης ορχιδεας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι κ εγω αυτο μπηκα να πω. μολις διαβασα και τη συνεχεια της λευκης ορχιδεας το "ερωτας πολεμος" ειναι συναρπαστικο!! συγκινητικο θεικο τα παντα ολα! γιατι δε τα βγαζετε σαι ταινιες;;;; θα μου αρεσε παρα πολυ να τα δω και στη μικρη μας οθονη! αν μπορειτε προωθηστε το! πιστευω οτι θα ειναι κερδοφορα εμπειρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή