Κυριακή 2 Μαΐου 2010


Αν είχατε ένα περίπτερο, θα τους αναθέτατε τη διεύθυνσή του;
Όχι;
Τότε γιατί τους ψηφίσατε πρωθυπουργούς της Ελλάδας;

4 σχόλια:

  1. Καλησπερα και απο εδω.Ειμαι η Αννα απο Ιεραπετρα που συνομιλησαμε και στο φέις μπουκ.Μου αρεσει πολυ που μπορω να εχω μια επικοινωνια με αγαπημενους μου συγγραφεις.θα χαιρομουν πολυ να σας εβλεπα και απο κοντα και να γραφατε μια αφιερωση στα βιβλια σας!!!Καλο βραδυ, θα τα ξαναπουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Οικονόμου καλησπέρα!
    Με λένε Μαρία, είδα απο το profile της Άννας ότι έχετε ιστολόγιο και πέρασα να σας πω οτι διάβασα το "Δράκος στο Χιόνι" και πραγματικά το "καταβρόχθισα". Φυσικά πρόκειται να διαβάσω και τα άλλα σας βιβλία, αλλα με το μαλακό γιατί... δεν τα χορταίνω. Τώρα έχω ήδη καμιά 10αριά στη λίστα και..έπεται συνέχεια!!!
    Καλή επιτυχία στο νέο σας πόνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή κ.Οικονόμου
    Είμαι η Νίκη από τα Χανιά, μπορεί να μην έχω την πείρα και τις γνώσεις των κριτικών βιβλίων αλλά σίγουρα αναγνωρίζω ότι το βιβλίο σας είναι απλά καθηλωτικό!Σας καταθέτω τα θερμά μου συγχαρητήρια καθώς και μερικά λόγια τα οποία έγραψα μετά την ανάγνωση των βιβλίων "Λευκή Ορχιδέα" και "Έρωτας Πόλεμος"
    Δύο εθιστικά βιβλία όπως τα φιλιά του Μάρκου με της Έλλης,της Άννας
    με του Φάνη...Έρωτες που περιπλέκονται μεταξύ τους και όμως δένουν αρμονικά, αφήνοντας τη φαντασία του αναγνώστη ελεύθερη να πλάσει τους χαρακτήρες, να ταυτιστεί μαζί τους και ύστερα να γευτεί τις ιστορίες αγάπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή